Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Gabriella Budapest 2011. március 25.

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Álomhajsza

Könyvismertető

Az Álomhajsza a fantasy és a lektűr műfajának megfelelő két történet - egy filmforgatás ideje alatt lejátszódó valós és a filmbeli kaland - egymásba szövéséből kerekedik ki. Főszereplője, Kristen aerobik táncosnő, akit - a tévében látva - a neves rendező felkér fantasztikus filmjének főszerepére. Itt ismerkedik meg Braddel; ő a világhírű Kyen dublőre, a film egyik jelentős szereplője. A fiatalok között szerelem szövődik, s bár először Kyen "hajt" kíméletlen gyorsasággal Kristenre, a lány végül mégis Bradet választja. Közben a lány újságíró bátyja megzsarolja a belügyminisztert, aki ezért elraboltatja az újságíró gyermekét. A történetbe szőtt krimi rejtélye a szerelmesek, Kristen és Brad nyomozásának köszönhetően végül megoldódik. ; Ez tehát az egyik sztori, ám eltérő betűszedéssel és a fejezeteket megkülönböztető piktogrammal jelezve, párhuzamosan zajlik egy másik (filmes) történet is: a fantasy. Kristen, azaz a filmbeli Lilia a titokzatos Kék Kristály megszerzésére esküdött fel három bátor férfitársával együtt. A varázslatos kő megszabadíthatná a világot az éjjellényektől, akik rettegésben tartják az egész emberiséget. Lilia Braddel, azaz Seymmel félelmetes kalandok során megkísérli eljuttatni a csodatévő kristályt Sigulphoz, a nagy varázslóhoz. ; Az egymásba illeszkedő két történet a valóság és a képzelet határmezsgyéjén mozogva, csodák és kalandok légióját kínálja az olvasónak.
Írta: Könyvtári Intézet

Vavyan Fable további művei