Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Michael Connelly: Fekete hang

Könyvismertető

A vietnami háborúban a legveszélyesebb dolguk az ún. "alagútpatkányoknak" volt, akiknek be kellett robbantaniuk a vietkongok által fúrt bonyolult alagútrendszereket, illetve a föld alatt kellett megküzdeniük a titokzatos ellenséggel. Egy ilyen volt "alagútpatkány", a kitűnő nyomozó, Harry Bosch olyan bűnügyekkel szembesül, amelyek alagútfúrásokkal kapcsolatosak. Természetesen volt bajtársai körében keresi a tetteseket, ám az eredmény nemcsak az olvasót, őt magát is meglepi. Bűnüldözés közben mindenesetre feltámadnak régi, szörnyű vietnami emlékei is - horrorelemeket lopva a krimibe.
Írta: Könyvtári Intézet

Michael Connelly további művei