Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Távol telt tőled tavaszom

Könyvismertető

Joan Scudamore negyvennyolc éve ellenére nemcsak határozottan szép és energikus asszony, de kézben is tartja a dolgokat: három, immáron felnőtt, házasságban élő gyermeke és férje ügyeit, valamint közös otthonuk rendjét is. Nagyon elégedett önmagával, úgy hiszi, tudja, hogy ő a család lelke és motorja. Amikor egyik lányától - aki Bagdadban él - hazafelé tart Londonba, megkísérti ugyan a gondolat, hogy talán szerettei nem egészen így látják a helyzetet, hogy tüsténkedése esetleg nem "felhőtlen gyönyörűség" a család számára, ám hamarosan visszanyeri kőkemény önbizalmát. Pedig, ha tudná. De sem a gyerekek, sem a férj nem vallják be, hogy csak akkor érzik jól magukat, akkor önmaguk igazán, ha a mama épp nem gondoskodik mindenről. - Enyhén szentimentális, "lelkiző" női olvasmány a krimikirálynő "komoly" regénye.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei