Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pelham Grenville Wodehouse: Bertie Wooster állja a sarat

Könyvismertető

Számos Wodehouse-regényből ismerősek a Bertie Wooster állja a sarat hősei, és nem meglepetés az sem, hogy mindannyian, Dahlie néni, Tom bácsi, Bertie, no meg a többiek is, hibát hibára, galibát galibára halmoznak. A néni egy gyöngysort csap zálogba, olcsó másolattal kívánva férjét becsapni, ám épp egy ékszerszakértő látogatását várják. A hamis gyöngysort tehát egy álbetörés során el kell tüntetni, a betörés azonban félresikerül. A helyzetet természetesen a "csoda komornyik" oldja meg - már amennyire azok egyáltalán megoldhatók. A lényeg azonban a humor, a kacagtató jelenetek sorjázása - mint csaknem minden Wodehouse-műben.
Írta: Könyvtári Intézet

Pelham Grenville Wodehouse további művei