Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Stephen King: Tom Gordon, segíts!

Könyvismertető

Egy kilencéves kislány édesanyjával és bátyjával erdei kiránduláson vesz részt. Letér az útról, és rövid idő múlva már el is téved. Kilenc napig bolyong egyedül a hatalmas erdőben, kicsiny uzsonnája már rég elfogyott, bogarak, kígyók, madarak rettentik, fáradt, éhes, megsebesül, épp csak kis walkmanje tartja benne a lelket. A regény valójában horror, egy kislány utazása a - persze képzelt, ám lélektanilag annál valóságosabb - borzalmak világába, ahol a valóságos erdő és a valóságos eltévedés kellemetlenségei lassan, de biztosan átcsúsznak a lélek szörnyei közé.
Írta: Könyvtári Intézet

Stephen King további művei