Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Kováts Miklós: Citroën BX. Javítási kézikönyv

Könyvismertető

A több mint egy évtizedig (1982-1993) gyártott, föltűnően áramvonalas karosszériájú, hazánkban is elterjedt középkategóriás Citroën BX modell javítási útmutató kézikönyve a lehető legtüzetesebb leírását adja - főképp szakemberek számára - a javítás, szerelés műveleteinek. A kézikönyvsor hagyományai szerint a főegységek szerint tagolt fejezetek sok-sok alfejezete magyarázó ábrákra, és az ábrákat kísérő, pontokba szedett utasításokra épül. A kiadványt a műszaki adatok, a meghúzási nyomatékok táblázatai és a környezetvédelmi utasítások zárják.
Írta: Könyvtári Intézet

Kováts Miklós további művei