Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Benedek István: Az intézményvezetés négy tétele

Könyvismertető

Nemrég jelent meg a szerzőtől az oktatási intézmények vezetői számára írott kötet A professzionális intézményvezetés alapjairól (200006031). Az ott megfogalmazott vezetői alapismeretek után most azokat az feladatokat fogalja össze Benedek István, amelyek a közoktatásról szóló törvény paragrafusaiból az intézményvezetőkre hárulnak. A négy részre tagolt kötet első fejezete a vezetői stílus, vezetői hatalom megváltozott követelményeit ismerteti, majd a személyiségfejlesztés és a minősítés kérdéskörét tekinti át. A harmadik rész a szervezetek működéséről, felépítéséről, a formális és informális szervezetek struktúráiról, valamint a szervezetek működéséből fakadó konfliktusok keletkezéséről és kezelésük lehetőségeiről tájékoztat. Végül a kötet utolsó egységében a ma egyre hangsúlyosabbá váló minőségbiztosítás fogalomrendszere, céja és feladatai olvashatók. A tárgymutatóval és irodalomjegyzékkel ellátott kötetet - elsősorban közoktatási intézményekben érdemes beszerezni.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Benedek István további művei