Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: A megfojtott viking mocsara

Könyvismertető

A híres Leslie L. Lawrence (Lőrincz L. László írói álneve) professzor norvégiai tanulmányútján a mocsári varangyok életmódjáról rendezett tudományos konferencia egyik előadójaként érkezik meg A megfojtott viking mocsarához. A regény egyre gyorsuló cselekményében az angolszász bűnügyi történetek koreográfiája szerint zajlik minden: szaporodnak a hullák, és lassanként mindenki gyanússá válik. A sokasodó holttestek magyarázatára egy ősi viking legenda szolgál, ám sok mindenre ez a rémtörténet sem ad magyarázatot. A legfőbb kérdés pedig az: milyen titkokat rejt az iszap alatti "viking város", valamint Frankfather professzor, az ásatás vezetője. Az izgága Lawrence professzor is gyanúba keveredik, ám a remek humorral megírt történet végére ártatlanságára és minden titokra fény derül, a félelmetes viking személyazonossága is lelepleződik.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei