Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Befejezetlen portré

Könyvismertető

A nagy krimiíró - álnéven (Mary Westmacott) - "igazi" regényeket is írt, ezek közé tartozik a most megjelent Befejezetlen portré is. A mű egy portréfestő beszámolója, "írásos portré" egy asszony életéről, akit épp az öngyilkosságtól mentett meg, amikor is a fiatal nő - mintegy lázálomban - elmondta neki egész életét. A tipikusan nőolvasókra számító "portré" a felső középosztályi angol úrilány nevelődéséről, anyjához való szoros kapcsolatáról, párválasztásáról, férje önzéséről, lánya hidegségéről és egoizmusáról, a válás keserveiről ad képet, hol könnyes szentimentalizmussal, hol enyhe misztikával.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei