Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Eszter Budapest 2010. november 18.
megtalálta Barnus Budapest 2011. február 21. 16:19
elvesztette Barnus Gödöllő 2011. február 22. 10:38

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Az ABC-gyilkosságok

Könyvismertető

Hercule Poirot, a nyugalomba vonult mesterdetektív egy szép nyári napon különös levelet kap. Az önmagát ABC-nek nevező levélíró felhívja a detektív figyelmét arra, hogy egy Andover nevű városban június 21-én bűntény fog történni. S valóban: a megadott napon és a megnevezett városban megölnek egy A betűvel kezdődő nevű nőt. A következő levél is hamar megérkezik. ABC most egy B betűs várost jelöl meg. Az előre megjósolt napon egy B betűs embert gyilkol meg a nyilvánvalóan őrültnek tűnő gazember. A rendőrség tehetetlen, Poirot szürke agysejtjeit mozgósítja, s mire a D betűs gyilkosság is lezajlik, a tettest leleplezi. Joggal írja tehát Hastings kapitány, a nagy detektív hű krónikása, hogy ".Poirot lángesze mesterien birkózott meg egy olyan problémával, amelyhez fogható nem merült föl egész hosszú pályafutása során".
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei