Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Benedek István: A professzionális intézményvezetés alapjai

Könyvismertető

A közoktatási törvény a pedagógusok számára előírja az állandó szakmai megújulás követelményét, amely hasznosan és hatékonyan csakis a fenntartó megfelelő irányításával, segítségével és az intézményvezetés magas színvonalán valósulhat meg. Ehhez tudni kell, hogy milyen eszközök és módszerek állnak az irányításhoz a fenntartó rendelkezésére, az intézményvezetőnek pedig tisztában kell lennie A professzionális intézményvezetés alapjaival. A kötet szerzője a vezetői ismereteket foglalja össze: először az intézményfenntartó önkormányzat munkáltatói szerepét vizsgálja a vezető kiválasztásában, majd általában foglalkozik az intézményvezető szerepével. Sorra veszi, hogy miből fakadhat a vezető hatalma, milyen eszközöket használhat általában a beosztottak motiválására, milyen sajátosságai vannak a pedagógiai intézmény vezetésének. A könyv harmadik része a közoktatási intézmény vezetési feladatait tárgyalja, amelyben különösen nagy hangsúlyt kap a munkakörtervezés, a munkaköri leírások elkészítése. - A kötetet elsősorban a közoktatási intézmények (iskolák, kollégiumok stb.) könyvtáraiba érdemes beszerezni.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Benedek István további művei