Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Égi küldemény

Könyvismertető

Elképzelni sem lehet kevésbé összeillő párt, mint az ötvenkilenc éves, megrögzött szoknyavadász hírében álló Jack Watsont és az ötvenesztendős Amanda Kingstont, a hajdani ragyogó szépségű színésznőt, aki fiatalon búcsút mondott a filmezésnek, hogy bankár férje mellett élje biztonságos, polgári életét. Sikerül is éveken át kölcsönösen távol maradniuk egymástól - annak ellenére, hogy gyermekeik házasok -, mindaddig, amíg Amanda férje szívroham következtében meghal. Az asszonyt lányai próbálják felrázni a depressziójából, és arra kérik, hogy menjen el Watson partijára. Az ünnepségen Amandát kellemes meglepetés éri, a szörnyetegnek kikiáltott Jack kellemes beszélgetőpartner és érző szívű férfi. Kapcsolatuk mind szorosabbra fonódik, ám gyermekeik viszonyukat elutasítással fogadják. Miközben a fiatalok hiába tesznek meg mindent a gyermekáldás érdekében, az ötvenéves Amanda teherbe esik. Jack kezdetben hallani sem akar a gyerekről, de az asszony iránti szerelme olyan erős, hogy vállalja a gyermeket. Amandának viszont különös ötlete támad: megszüli a kicsit, hogy azután örökbe adja a gyermekeiknek. A sors azonban másképpen rendelkezik.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei