Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Piroska Budapest 2017. szeptember 14. 14:33

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nicholas Sparks: Szerelmünk lapjai

Könyvismertető

Noah és Allie - az érzelmes, megható szerelmi történet hősei - tizenéves korukban, egy vakáción ismerkedtek meg és egymásba szerettek. A lány felsőosztálybeli szülei azonban nem nézték jó szemmel a kapcsolatot, amely Allie-t a szegény sorsú fiatalemberhez fűzte, ezért erőszakkal elválasztották őket egymástól. A fiatalok hosszú időre elvesztették szem elől egymást, ám érzelmeik olyan erősnek bizonyultak, hogy a szerelem újult erővel lángolt fel közöttük, amikor tizennégy év múltán a férjhezmenetel előtt álló Allie felkereste a férfit. A tervezett házasság természetesen kútba esett, mert Allie és Noah egymáshoz kötötték az életüket. Az asszony híres festő lett, a férfi odaadóan szerette feleségét, felnevelték öt közös gyereküket, és ez a mélységes szerelem adott erőt ahhoz is, hogy csaknem ötvenévi házasság után ha csak rövid időre is, de legyőzzék az asszonyt megtámadó Alzheimer-kór szörnyűségeit és a férfi felépüljön agyvérzéséből. - A regény az érzelmes szerelmi történeteket kedvelőknek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Polcokon

  • 1 privát polcon