Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Mennyi férfi...!

Könyvismertető

A Cynthia Parker álnéven író magyar szerző szerelmes történetének hősnője Diana, aki harmincéves korában szomorúan állapítja meg, hogy még mindig nem ment férjhez. Bár számos férfi legyeskedik körülötte, olyan még egy sem akadt, aki megkérte volna a kezét. Egy szép napon azonban megismerkedik Michael Maxwell-lel, aki nemcsak kedves és jóképű, de hatalmas örökség várományosa is. A szerelmes regények forgatókönyve szerint zajlik minden, hiszen kezdettől fogva lehet tudni, hogy Diana és Michael egymásnak teremtetett, ám a boldog végkifejletig még jónéhány összeveszés, majd kibékülés színezi pezsgő szerelemi életüket.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei