Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Kendi Péter: Kettős üzemű gázautók

Könyvismertető

Az első gázüzemű autók az ún. "olajár-robbanás" után, az 1970-es években jelentek meg hazánkban, hivatalosan azonban csak 1993-tól közlekedhetnek PB-gáz hajtásos - illetve kettős, benzin- és gázüzemű - járművek, amelyeknek száma manapság meghaladja az ötvenezret. Ugyancsak 1993-ban ismerték el hivatalosan a gázautó-szerelő szakmát, ennek rendszerezett, összefogott tananyagát tartalmazza a kötet. ; A történeti visszapillantás után a szerző áttekinti a gázüzemű járművek működtetésének jogi föltételeit, majd a különböző, gáz halmazállapotú üzemanyagokat jellemzi. Négy fejezetben foglalja össze a beszívásos gáz üzemanyag-ellátó rendszerek működésének és szabályozásának tudnivalóit, külön fejezetet szentelve a motor javítási ismereteinek. Ezután a befecskendezéses ellátó rendszerek és motorok üzemeltetési és javítási tudnivalói következnek. A kötet utolsó két fejezete a gázautó-javító műhely alapításának, fenntartásának műszaki, jogi, adminisztratív föltételeit veszi számba. A magyarázó rajzokkal, műszaki ábrákkal, fényképekkel és diagramokkal szemléltetett - témájában alapvető kézikönyvnek számító kötet - nagyobb műszaki állományrészekben helyezhető el.
Írta: Könyvtári Intézet

Polcokon

  • valaki a Kedvenc nevű polcára tette júliusban