Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette WAMK Kisbér Kisbér 2018. március 23. 12:31
megtalálta Balom Andrea Kisbér 2018. március 25. 07:32

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Françoise Sagan: Szereti Brahmsot?

Könyvismertető

A Szereti Brahmsot? egy negyvenes évei felé közeledő nő egész életét betöltő, vigaszt adó szerelmének története. Paule mély érzésű asszony, és ezért mélyebb érzéseket követel, ám ezt társa, Roger nem képes megadni. Állandó érzelmi feszültségben él, és ilyen körülmények között találkozik a nála 14 évvel fiatalabb férfival, akivel szenvedélyes három évet tölt együtt. Ez a szerelem menedék lesz, ugyanakkor bizonyíték - bizonyítéka annak, hogy képtelen elfelejteni Rogert. A korábbi kapcsolat újrakezdődik, de anélkül, hogy megnyugvást hozna, hiszen mindketten képtelenek megváltoztatni korábbi - szakításukat okozó - viselkedésüket, felfogásukat. A könyv - a szerelmes történetek kedvelőinek ajánlható.
Írta: Könyvtári Intézet

Françoise Sagan további művei