Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Hétköznapok

Könyvismertető

A Cynthia Parker álnéven író magyar szerző háromkötetes szerelmi története ezzel a résszel a végéhez érkezett. Az előzményekben (Kártyavár, 9906225; Újrakezdés, 9914250) fény derült arra, hogy a főszereplő, Cathy zátonyra futott házassága után, barátnőjével egy előkelő üdülőhelyen múlatja az időt. Itt talál rá Tom, akit az asszony még a házasságkötése előtti időkből ismert, és a férfi egyre hevesebb udvarlásának csak nehezen tud ellenállni. Ebben a történetben azonban véget ér a nyaralás, és Cathynak vissza kell térnie a dolgos Hétköznapokba. Tom árnyékként követi mindenhová, s bár Cathy úgy érzi, hogy sebei még nem gyógyultak be, ezért képtelen újabb, tartós kapcsolatra, a történet végére beérik a Tommal való szerelme, és házasságot kötnek.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei