Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Elfojtott vágyak

Könyvismertető

A Cynthia Parker álnéven író magyar szerző édes-bús szerelmi történetének főszereplője, a bájos Erica, a család barátját, Charles Swingtont apjaként szereti. A lány mindenben tőle kér tanácsot, és elsőként a férfi véleményére hallgat, ám amikor beleszeret Rogerbe, szembekerül Charles-szal. Ő ugyanis a Rogerrel folytatott beszélgetésből azt szűri le, hogy az Erica körül legyeskedő férfi szélhámos, és ezért tiltja a lányt Rogertől. Szeretné megkímélni minden csalódástól, mert benne, az atyai érzéseken túl, egészen más érzések is dolgoznak. Ezek, az Ericával kapcsolatos Elfojtott vágyak természetesen felszínre kerülnek.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei