Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Jack Canfield: Erőleves a léleknek. 5. porció

Könyvismertető

"Lélekemelő" történeteket tartalmaz a sorozat ötödik kötete is, miként az előzők. A szerzők nem profi írók, hanem, egyre nagyobb számban olyanok, akik az előzményeket már ismerik, olvasták, és maguk is kedvet kaptak ahhoz, hogy életük egy-egy epizódját, egy-egy emlékét, egy-egy jóságos vagy megható cselekedetét mások okulására is elmondják. A szeretet és a barátság, a házastársi hűség és helytállás, a másik elviselése és "megmentése" témakörében készült novellák kendőzetlenül érzelgősek és didaktikusak, afféle laikus prédikációk. - Magánhasználóknak való kiadvány.
Írta: Könyvtári Intézet

Jack Canfield további művei