Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Lidércnyomás

Könyvismertető

A Cynthia Parker álnéven író magyar szerző történetének házaspárja, Elizabeth és Mark megromlott kapcsolatban élnek. A férfi alkalmi szeretők karjaiban keresi a boldogságot, ám amíg barátnői a lábai előtt hevernek, felesége egyre nehezebben viseli el férjét. Amikor végleg megelégeli Mark hűtlenkedéseit, hazaköltözik vidékre az édesanyjához. Bár arra számít, hogy itt végre nyugalomban élhet, várakozásában keservesen csalódnia kell, mert a megélhetésért folytatott küzdelem lassan Lidércnyomásként nehezedik rá. Még szerencse, hogy a jóképú farmer, Craig mindenben segítségére van.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei