Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Munkanélküliek és Álláskeresők Egyesületeinek Országos Szövetségének Könyvtára (Cseh András) Nagykőrös 2010. március 25.
elvesztette tigkonyvtar Gödöllő 2010. március 24. 16:26
megtalálta Németh Gabó Gödöllő 2010. március 25. 08:51
megtalálta Füle Zsuzsanna Gödöllő 2010. április 10. 11:05

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve

Könyvismertető

A Dursley család feje örökösen attól retteg, hogy feleségének nővére, aki a semmirekellő Potterhez ment férjhez, egyszer csak megjelenik az előkelő Privet Driven, bepiszkolva ezzel a család jó hírét. Ám egy napon, ha nem is az egész Potter család, de gyermekük, Harry mégiscsak a Dursley ház vendége lesz, mégpedig örökre. Az alig egyéves Harry ugyanis rejtélyes körülmények között árvaságra jut. Nagynénje házában felcseperedve - a háziak furcsálló tekintetétől kísérve - igencsak különös dolgokat művel. Lassan arra derül fény, hogy a fiú szülei varázslók voltak, akik a Roxfortban működő varázslóiskolát jeles eredménnyel végezték el. Ám a gonosz Tudodki, aki a Sötét Oldalon áll, nem nézhette tétlenül a Potter házaspár jótékony varázserejéből fakadó csodatéteményeket, ezért eltüntette őket a föld felszínéről. Harry, aki cseperedve maga is tapasztalja, hogy különös varázserő birtokában van, elhatározza, hogy megkeresi a gonosz Tudodkit. Ezért útnak ered, és a sűrű erdő rejtekén, ezer veszélynek kitéve próbálja megszerezni a bölcsek kövét, amely segítségére lehet a titok megfejtésében. A kedves meseregény - amelyből film is készül - bizonyára izgalmas olvasmánya lesz majd a 9-11 éves kiskamaszoknak, érdemes ajánlani.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

J. K. Rowling további művei