Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Tulpa. A gonosz halotti leple

Könyvismertető

Leslie L. Lawrence, azaz Lőrincz L. László ismét távoli tájakra, a tibeti kolostorok rejtekére kalauzolja olvasóit. ; Lawrence professzor az oldsbourgi főiskolán tanít. Egyik éjjel különös módon - a szoba ajtaja ugyanis zárva van - egy riadt apácával találja magát szembe. A megrettent alak segítséget kér tőle, majd olyan rejtélyes módon, ahogyan fölbukkant, el is tűnik. Ezzel kezdetét veszi az a remek humorral megírt, a maga nemében igencsak izgalmas történet, amely a Himaláján rejtőzködő Gonosz halotti leple utáni kutatásról szól. A gondolatalakok, a tulpák szintén a hajsza részeseivé válnak, és amikor már-már tragédiába torkollna a nagy kaland, a professzor, mint mindig, most is 38-as Smith and Wessonjával szerez érvényt akaratának.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei