Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Kepes András: Beszélgetések

Könyvismertető

Kepes András nagysikerű tévéműsora, a Desszert évekig a legnézettebb műsorok egyike volt. A nézők talán azért szerették annyira, mert ebben a kötetlen beszélgetésben minden valóságos volt. Egy valóban elfogyasztott vacsora "romjai" fölött, egy valóságos desszert csemegézése közben beszélgetett az, az alkalmilag "összeverődött" asztaltársaság, akit minden esetben Kepes András válogatott és hívott meg műsorába. "Eleinte főként olyanokat invitáltam az asztal köré, akik egyébként aligha vacsoráztak volna együtt, mert különböző társadalmi rétegekből, kultúrából érkeztek vagy annyira különböző volt a világképük. Így került egymás mellé belügyminiszter és szemetes, konzervatív kanonok és liberális szociológus. Arra voltam kíváncsi, képesek vagyunk-e, a vállalt különbségek ellenére, szót érteni egymással, megtalálni azt, ami közös" - írja a kötet előszavában Kepes András. ; Akik annak idején látták ezeket a műsorokat biztosan szívesen olvassák majd azok szövegváltozatait, akiknek pedig nem volt módjuk megnézni azokat, vélhetően jól szórakoznak most, a kötetbe válogatott, huszonöt beszélgetés olvasásakor. Szinte az élőbeszéd közvetlenségét is képes visszaadni valamennyi beszélgetés (Megyeri Krisztina + Őze Áron + Varga F. János; Heller Ágnes + Andorka Rudolf + Laár András; Gönczöl Katalin + Kern András + Párdányi Miklós és mások), ám vélhetően Kepes András személyisége is hozzájárult a desszert utáni csevegések "szerencsés kimeneteléhez".
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Kepes András további művei