Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pelham Grenville Wodehouse: Valami sumákság

Könyvismertető

A regény középpontjában álló bonyodalom meglehetősen egyszerűnek tűnik: egy különös végrendelet következtében a fiatalokból álló baráti társaság tagjai közül az kapja a nagy summát, aki legutoljára nősül meg. Csakhogy a végrendelet nem marad titokban, így az annak birtokába jutott komornyik manipulálhatja a végeredményt (igyekszik is rettentően). Ám ez még mind kevés az írónak, újabb és újabb csavarokat épít be a történetbe, nyomozóval és ütődött lorddal, elveszett, ellopott és meghamisított okiratokkal stb. Szóval vérbeli Wodehouse-mű a Valami sumákság - a vidám könyvek kedvelőinek való csemege.
Írta: Könyvtári Intézet

Pelham Grenville Wodehouse további művei