Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vágó Zsuzsanna: Bölcsek üzenete. A szeretet nagykönyve

Könyvismertető

A szeretetről (és nem a szerelemről) szóló bölcsességek, mélyértelmű gondolatok, szellemes megállapítások, meghatározások, aforizmák és kijelentések olvashatók a vaskos kötetben. A mondások szerzői a világirodalom, a filozófia története klasszikus és modern nagyjai (Tatiosztól Chamfort-ig és Paul Éluard-ig, Epiktétosztól Nietzschéig és Daliig stb.), illetve ismert magyar szerzők (Vörösmarty, Márai stb.). A ciklusok kissé átfedik egymást (barátság, emberi kapcsolatok, társasági élet, az ember stb.), ám, a középponti téma közössége miatt ez nem zavaró.
Írta: Könyvtári Intézet

Vágó Zsuzsanna további művei