Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Vakvágta

Könyvismertető

A kaszkadőr, Kentaro és szerelmese, Chrystel la Baron zsarunő igazi, összeillő párt alkotnak, ugyanis mindeketten urai az életveszélyes helyzeteknek. Chrystel, aki a legfélelmetesebb bűnözőknek is a nyomába ered, egy olyan különleges kommandóscsoport tagja, akik a bevetések előtt fekete csuklyával fedik el arcukat, azért, hogy kilétüket senki se tudja meg. Kamasz lányát, Emirét eddig a volt férje nevelte, aki jónevű jogászként - bár nem "tiszta" ügyekkel - hatalmas vagyonra tett szert. A férfit azonban az alvilági sötét erők "kezelésbe veszik" és ekkor lányát anyjához, Chrystelhez küldi. Ám Emirének itt sincs jobb helye, hiszen a kommandós édesanya magánélete sem éppen neki való. Eközben pedig folyik a Vakvágta, mert a regény szereplői - ha éppen nem őket üldözik - ők erednek nyomába valakinek.
Írta: Könyvtári Intézet

Vavyan Fable további művei