Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ady Endre: Ady Endre kötetekben megjelent összes verse

Könyvismertető

A vaskos kötet a korábbi kiadások szerkezetében közli Ady Endre könyvekben megjelent valamennyi versét. A szerkesztő az 1906-ban napvilágot látott, "új időknek új dalait" megszólaltató Új versekkel kezdi közölni az eredeti kötetek (Vér és arany; Az Illés szekerén; Szeretném ha szeretnének; A minden-titkok versei; A menekülő élet; A magunk szerelme; Margita élni akar; Ki látott engem?; A halottak élén; Az utolsó hajók) és ciklusaik rendjében a hatalmas életmű anyagát, és csak ezután hozza az első két kötet (Versek, 1899; Még egyszer, 1903) darabjait, az érett Ady költészetét prezentálva. A verseket nem kísérik jegyzetek, a kötethez Betűrendes mutató tartozik. - Példányszám-kiegészítésre való edíció.
Írta: Könyvtári Intézet

Ady Endre további művei