Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Ferenczik Adrienne Nyíregyháza 2015. március 22. 11:17
elvesztette Ladinszki-Kiss Nóra Veresegyház 2016. március 19. 09:58

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Nemezis

Könyvismertető

Miss Marple, az elbűvölő vénkisasszony nyomozó az újságból értesül Mr. Rafiel, a dúsgazdag pénzember haláláról (akivel valamikor izgalmas gyilkosságot lepleztek le az Antillákon), majd ügyvédi értesítést is kap: Mr. Rafiel nagy összeget hagyott rá, ha hajlandó elvállalni egy közelebbről meg nem határozott ügyben a nyomozást. Miss Marple először hiába próbál támpontot találni, de aztán sorra jönnek a halott üzletember üzenetei: részt kell vennie egy Anglia nevezetes kastélyait és műemlékeit bemutató társasutazáson. Az utazás egyik pontján három nővér látja vendégül Miss Marple-t (mint kiderül, Mr. Rafiel régi ismerősei), aztán egyik útitársát, Miss Temple-t, egy előkelő lányiskola volt igazgatónőjét halálos baleset éri, valószínűleg meggyilkolták. Az öreglány a szokásos módján nézelődik, locsog, fecseg, kérdezősködik, figyel, s lassan kibontakoznak benne egy évtizedes bűntény körvonalai. Miss Temple meggyilkolása csak következmény volt, két fiatal lány tizenkét évvel korábbi halála előzte meg. Miss Marple végül - Mr. Rafiel előrelátó gondoskodásából egy kriminológus és két női magándetektív segítségével - meggyőző bizonyítékokkal leplezi le a háromszoros gyilkost, kiszabadítva a börtönből Mr. Rafiel fiát, akit az egyik gyilkosságért igazságtalanul életfogytiglani börtönre ítéltek. - A sikerült krimi az írónő legjobb könyvei közé tartozik, új kiadása is nagy sikerre számíthat.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Agatha Christie további művei