Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cs. Nagy Lajos: Nyelvtani elemzési gyakorlókönyv 3-4. osztály

Könyvismertető

Cs. Nagy Lajos 3-4. osztályosok számára készült gyakorlókönyve két nagy fejezetből áll. Az elsőben - különválasztva - a harmadik és negyedik osztály nyelvtani anyagához kapcsolódó feladatok szerepelnek. A szerző mintegy hatszáz példáját tudásszint, illetve az elsajátítandó tananyag oktatási sorrendjében csoportosította. Az osztályok feladatai előtt a tantervi anyag rövid, tételes áttekintése és a követelményrendszer leírása áll, elsősorban a szülők tájékoztatására. A gyakorlófeladatok rendszerint az előző tanévben már elsajátított követelmények ismétlésére épülő példasorozatokkal indulnak. Szerkesztésük fő szempontja az volt, hogy mindegyiknek egyértelmű - de néha többféle - megoldása legyen. A folyamatosan számozott gyakorlatok megoldási kulcsai a második fejezetben találhatók. A szerző a példáknak mintegy feléhez készített megoldási kulcsot, főként a házi feladatok önellenőrzési gyakorlatának kialakítása érdekében. A megoldás nélküli gyakorlatok az órai munkában, valamint az érdeklődőbb tanulók foglalkoztatásában használhatók föl. - Fontos általános iskolai segédlet.
Írta: Könyvtári Intézet

Cs. Nagy Lajos további művei