Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Somogyi Imre: Lábujjelemzés. Lábunk személyiségünk tükre

Könyvismertető

"Időről időre oda lyukadunk ki, hogy a test minden apró részletében megtalálhatjuk az egész tükörképét" -írja a szerző a Testolvasás című fejezet élén. "Az akupunktúra feltételezi, hogy a fülkagyló a magzat tükörképe., az arcdiagnosztika szerint egész testünk az arcunkban tükröződik., a láb-reflexológia a test két oldalát tükrözi" - ezek a felismerések vezették az alternatív gyógyítással foglalkozó szerzőt arra, hogy egy újabb "tükröt" keressen, melyet meg is talált a lábujjak elemzésében. Kötetében ezt az új módszert ismerteti a lábujjak egymáshoz való viszonyának, az ujjak alakjának - lapos, kocka, bütykös, palacknyakú stb. - elemzéséből olyan következtetésekre jutva, mint például, hogy a "lapos ujj" egyszerű, de határozott érzelmű, a "kocka forma" nem alkuvó, a "görbe" jó problémamegoldó készségű személyiségre utal stb. (A lábujjelemzés alapkalauza). A kötet nagyobbik részét fényképekkel illusztrált gyakorlatok töltik ki (A lábujjelemzés gyakorlata). - Az asztrológusok és a tenyérjósok - akik "nem sokban különböznek a lábujjolvasóktól" - tevékenysége iránt fogékony olvasók keresni fogják.
Írta: Könyvtári Intézet

Somogyi Imre további művei