Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Popper Péter: Fáj-e meghalni?

Könyvismertető

A mindennapi életet sújtó szenvedések, lelki zavarok közti eligazodásban segíti olvasóit Az élet dolgai című sorozat. Ez a kötet a halál, a halálfélelem témáját dolgozza fel sokoldalúan, vallási és kultúrtörténeti háttérbe ágyazottan, de mindig közérthetően fogalmazva, jegyzetekkel, irodalomjegyzékkel nem terhelve a mondanivaló könnyebb megértését. A halálról való képzetek történetét feldolgozó fejezet (A halál történetének nyomában) után az emberiség örök vágya, a halhatatlanság, majd az öngyilkosság, a halál utáni élet, a világvége, a halálról való hiedelmek és misztikus élmények adják a kötet fejezeteinek témáit. A nagyközönségnek szánt kiadvány - bátran ajánlható minden felnőtt olvasónak.
Írta: Könyvtári Intézet

Popper Péter további művei