Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Victoria Holt: Tigrisugrás

Könyvismertető

Sarah Ashington nem ismeri az édesapját, hisz az születése után nemsokára elhagyta családját, a feleségét, a híres, ünnepelt művésznőt, aki viszont ragaszkodott kislányához. A színésznő anya mellett nevelkedő kislány más, mint a többi angol lány, és más sors is vár rá. Ennek a sorsnak szinte jelképe a végzetes hírű családi ékszer, a viselőjére tragédiákat zúdító gyöngysor. Ám Sarah bátran viseli a nyakéket, és vállalja a vele járó romantikus borzalmakat is, hisz jól sejti, hogy csak azok árán vásárolható meg a tökéletes boldogság.
Írta: Könyvtári Intézet

Victoria Holt további művei