Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár Balatongyörök 2017. november 2. 16:43
megtalálta Vörös Valéria Balatongyörök 2017. november 4. 17 óra

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Vavyan Fable: Démontangó

Könyvismertető

A Vavyan Fable álnéven publikáló magyar szerző "bő lére eresztett" akciótörténetében, Lila Li Dzsin és Robin Von Thomas szerelmének kibontakozását, majd beteljesedését meséli el. A gerillaháború során kiképzett újságíró férfias jellemű, ám külsőre igazán nőies nő, aki nem éppen barátságos körülmények között találkozik Robinnal, a rendőrség mindenre elszánt, magasrangú "zsarujával". Az alvilág sötét emberei, a magukat gladiátoroknak nevező halálkatonák, az utánuk kutató nyomozót úgy próbálják megállásra kényszeríteni, hogy meggyilkolják feleségét, ám ettől a férfi méginkább "megvadul". Életveszélyes helyzetekbe sodorja magát, ám Lila többször megmenti, viszonzásul a férfi az asszony életére vigyáz, és miközben akció akciót követ, ők egymásba szeretnek.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Vavyan Fable további művei