Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Az élet súlya

Könyvismertető

Mint ismeretes, Agatha Christie nemcsak krimiket írt, "rendes" regényeit azonban Mary Westmacott néven bocsátotta közre (l.: A lányom mindig a lányom, 9913175). Ezúttal is egy Westmacott-mű jelent meg, amely nem hasonlít az "igazi" Agatha Christie-könyvekhez, sokkal inkább szentimentális, ún. női regény, amely a bátyja és húga árnyékában élő Lauráról szól, aki - erőt véve az őt ért megaláztatásokon - teljes szívével szereti sokkal szebb kishúgát. Ám épp e túlzó szeretet okozza a még nagyobb konfliktusokat. - A mű természetesen nem a vérbeli Christie-művek kedvelőinek való.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei