Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: A sors útjai..

Könyvismertető

A Cynthia Parker álnéven író magyar szerző történetének főhőse, Monica Brown írónő egyedül él hatéves kislányával, Lettie-vel San Francisco melletti otthonukban. Monica legnagyobb "problémája", hogy nagyon fél a fogorvostól, mert már több ízben megkínozták rossz fogai kezelésekor. Jelenleg is erős fogfájása van, és kénytelen egy ismeretlen doktorhoz, Johnsonhoz fordulni panaszával. A történet a továbbiakban a körül forog, hogy létezik egy David és egy Daniel Johnson nevű fogorvos, ikrek, akik nagyon hasonlítanak egymásra, de a természetük teljesen különböző. David öntelt, magabiztos, fölényes és a páciens fájdalmával nem törődő, szinte szadistának mondható férfi, aki ugyanakkor a társaság kedvence, a nők is felfigyelnek rá, sikeres embernek mondható. Testvére, Daniel ezzel szemben zárkózott, halkszavú, visszahúzódó egyéniség, aki nem kínozza feleslegesen a betegeit. David nagy érdeklődéssel olvasta az álnéven író Monica könyveit és mindenáron meg akarja ismerni a szerzőt, Monica viszont nem akarja felfedni kilétét. A bonyodalmat az is fokozza, hogy mindkét férfinak tetszik az írónő és a maguk módján közelednek hozzá. A végén, természetesen, megoldódnak a problémák.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei