Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Nem menekülsz!

Könyvismertető

A Cynthia Parker álnéven író magyar szerző édes-bús szerelmi történetének hősnője, Winnie Hamilton, a sikeres üzletasszony a Hamilton Company vezérigazgatónője. Ám a történet idején szerencsecsillaga éppen leáldozóban van, mert cége anyagi gondokkal küzd, és Winnie újítási javaslatát az igazgatótanács nem akarja elfogadni. Egyetlen támogatója végül mégis akad, a fiatal gazdasági igazgató, Willam Dulvich. A vezérigazgató-nő nagyon hálás a férfinak a cég ügyeinek menedzseléséért, már csak azt szeretné kideríteni, miért él egyedül ez a vonzó férfi. Ám amikor egy kellemes vacsora alkalmával feleletet kap kérdésére, ugyancsak meglepődik.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei