Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Paulo Coelho: Az ötödik hegy

Könyvismertető

Kr.e. 870-ben virágzik Fönícia, a tengerparti kereskedőállam, az akkori civilizáció egyik legragyogóbb "virága". Ugyanekkor a szomszédos Izrael elfordul Istenétől, és népe - legalábbis népének nagyobbik része - Baál isten imádásába merül. Föníciát több mint háromszáz éves nyugalom és belső fejlődés után az asszírok kegyetlen, hódító támadása fenyegeti, Izraelben pedig felbukkan az igaz Isten prófétája, Illés. Hogyan függenek össze ezek az események és törekvések, valójában mi is történt Kr.e. 870-ben és utána ezen a tájon, és mi e valaha volt eseményeknek máig ható értelme? Erről szól Paulo Coelho misztikus történelmi és vallástörténeti regénye, amely - szerzője szándékai szerint - sokkal több, mint szokványos múltidéző epikai alkotás, az olvasó számára viszont magánpróféciákkal dúsított, magánmitológiákkal színezett - ókori kulisszák előtt játszódó szerelmi történet.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Paulo Coelho további művei

  • Az alkimista
  • Polcokon

    • valaki a Kedvenc nevű polcára tette 2011 februárjában
    • valaki a Kedvenc nevű polcára tette 2009 márciusában