Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Cynthia Parker: Újrakezdés

Könyvismertető

A Cynthia Parker álnéven író magyar szerző szerelmi történetének előzményéből (Kártyavár, 9906225) kiderült, hogy a boldog házasságban élő Cathy Daniels Madigannek keservesen csalódni kell férjében. Dennis ugyanis egyik napról a másikra faképnél hagyja a magába roskadt asszonykát, aki barátnőjével, Sophie-val egy tengerparti nyaralóba megy vigasztalódni. Itt bukkan föl Tom Person, aki Cathy életének korai szakaszában jelentős szerepet játszott. A találkozás azonban korántsem barátságos, mert Cathy nem tudja feledni a húsz évvel ezelőtti - férfival kapcsolatos - csalódását, ám úgy látszik Tom mindent megtesz annak érdekében, hogy Cathyt ismét meghódítsa. Hogy lehetséges-e az Újrakezdés, az a történt végére kiderül, ám a szerző további folytatást ígér.
Írta: Könyvtári Intézet

Cynthia Parker további művei