Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Széchenyi István Gimnázium könyvtára Pécs Pécs 2011. március 25.
elvesztette Dékány Peppe Budapest 2012. március 23. 10:59
elvesztette Gardteka Gárdony 2016. március 17. 15:05
elvesztette Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Könyvtára Székesfehérvár 2017. március 23. 11:08

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Paulo Coelho: Az alkimista

Könyvismertető

Santiagót a spanyol fiút tizenhat éves koráig papnak szánják a szülei, papi szemináriumban tanul, de rájön, hogy őt nem annyira Isten tulajdonságai érdeklik, mint inkább a való világ. Elszegődik hát pásztorfiúnak, és ezentúl nem könyvekből, hanem az életből, a juhoktól, a tájtól, az eléje kerülő emberektől (bolondos vénektől, jövendőmondó cigányasszonytól, ifjú leánytól stb.) tanul. Azután hosszabb útra indul, meg akarja találni saját Személyes Történetét, a bölcsességre, a végső tudásra vágyik. Amit az úton - eljut Egyiptomba is - tanul, valójában egy-két szóban elmondható, mégis több, mint minden emberi bölcsesség: megtanulja, hogy a "keresés minden pillanata az Istennel és az Örökkévalósággal való találkozás pillanata". - Mesei hangulatú, szimbólumok és enigmák sokaságát tartalmazó, kissé érzelmes, profán-misztikus "szentkönyv" a regény, az ilyen hangoltságú olvasókra számíthat.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Paulo Coelho további művei