Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Pelham Grenville Wodehouse: Egy pelikán Blandingsben

Könyvismertető

Igen sok Wodehouse-regény színtere az ódon blandingsi kastély, ahol - a szerző jóvoltából - minden megtörténhet. Ezúttal azonban nem annyira a kastély lakóinak és a nagyszámú vendégseregének a belső ügyeiről esik szó, a történet ennél sokkal kalandosabb. A főhős ezúttal a mítikus nevet viselő Galahad Threepwood, a család fekete báránya, aki, egy bizonyos Pelikán Klub tagjaként a legkülönbözőbb kalandokon ment át, majd humorisztikus szörnyűségek után megnyugodni tér Blandingsbe. Persze különös megnyugvás vár itt reá, hisz a kastély lakóinak életét is rendbe kell hoznia. Mint minden Wodehouse-mű, ez is - a vidám könyvek olvasóinak lesz kedvére.
Írta: Könyvtári Intézet

Pelham Grenville Wodehouse további művei