Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: A lányom mindig a lányom

Könyvismertető

A krimiírás koronázatlan királynője, Agatha Christie néhányszor megpróbálkozott hagyományos regények írásával is. Ezeket a műveit Mary Westmacott néven bocsátotta közre, magyarul most jelenik meg közülük az első. A meglehetősen szentimentális regény egy középkorú özvegyasszony és az igen fiatal lánya kalandjait beszéli el. A leány megakadályozza - természetesen csupa jóságból, ám mégis embertelenül - anyja lehetségessé vált új házasságát. Az anya lemondó, ám mégis harmonikus magányát a leány második házassága oldja fel nyugvópontra juttatva a regényt, ám mindez mégsem tekinthető happy endingnek. - Az ún. női olvasmányok kedvelőinek, nem az "igazi" Agatha Christie olvasóinak való.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei