Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Tükörkép

Könyvismertető

Egy dúsgazdag apa két leánykájáról szól Danielle Steel regénye. A félárvák (édesanyjuk a szülőágyon meghalt) sorsa azért alakul különösen, mert egypetéjű ikrek. Végtelenül kötődnek egymáshoz, ám vissza is élnek hasonlóságukkal, ezért gyakran még a tulajdon apjuk sem tud különbséget tenni közöttük. Ők azonban tudják, érzik, hisz belsőleg is ismerik egymást, hogy nem csak hasonlóak, de igen sokban különbözőek is. Mindez tükröződik sorsukban is: egyikükre fényes parti és boldogság, másikukra az első világháború franciaországi frontjának veszélyei, és a halál vár. Persze mindkettejükre más-más férfi oldalán. De vajon melyikük az egyik és melyikük a másik? Vajon az utolsó pillanatban nem történt-e itt is csere?
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Danielle Steel további művei