Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Ken Follett: Az Éden kalapácsa

Könyvismertető

Egy eredetileg kedves, a természetvédelemért, no meg a szabadszerelemért és a szoft drogokért rajongó hippikommuna az idők jártával kissé elvadul. Gurujuk egy szexmániás, többszörös gyilkos, aki nagy akciókat tervez. Egy különc szeizmológus révén, akinek gyönyörű, elkóborolt felesége a guru ágyában köt ki, kideríti, hogy földrengés mesterségesen is létrehozható. A próba remekül sikerül, de a kormányzat nem hajlandó tárgyalni, ehelyett egy szuperügynököt, egy csodanőt bíz meg az ügy felderítésével, a terroristák leleplezésével. A nyomozás lassan halad, pedig nincs idő. Végül csak az utolsó pillanatban sikerül elhárítani az országos katasztrófát, ám addig akció akciót követ, a feszültség állandóan nő.
Írta: Könyvtári Intézet

Ken Follett további művei