Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Nora Roberts: Korallzátony

Könyvismertető

Képzelni sem lehet kevésbé összeillő társaságot, mint a Karib tenger trópusi vizének mélyére süllyedt hajók után kutató búvárkompániát. A tehetős Beaumont család jól felszerelt hajója mellett a Lessiterek ütött-kopott bárkája horgonyoz. Ray és lánya, Tate, a régészhallgató kedvtelésből, nyári szórakozásként merülgetnek a tengermélyre, Buck Lessiter és unokaöccse, Matthew számára a kincsvadászat életformát, megélhetést jelent. A véletlen folytán egy csapatot alkotnak: céljuk a rég elsüllyed hajó, a Santa Isabella kincseinek megtalálása, különösképp az Angelica átkának nevezett legendás nyakéké, amely hajdan egy boszorkányként megégetett fiatalasszonyé volt, aki halála előtt megátkozta az ékszert, és amely eddig rendre szerencsétlenséget hozott tulajdonosára. Sikerül-e megtalálniuk a tengerfenéken rejtőző kincseket a rivális mágnás, a cél érdekében a gyilkosságtól sem visszariadó Silas VanDyke mesterkedései ellenére, és ha igen, boldogságot, vagy szenvedést hoz az időközben egymásba szeretett fiatalok, Tate és Matthew számára? - erről szól Nora Roberts legújabb izgalmas, szerelmes, kalandos története.
Írta: Könyvtári Intézet

Közös polcon

Nora Roberts további művei