Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Lőrincz L. László: Mau-mau

Könyvismertető

Lőrincz L. László, azaz Leslie L. Lawrence sziporkázó szellemességgel megírt újabb története, az Afrikában élő McIntire család birtokán történt "kísértetjárás" históriáját meséli el. John C. Lendvay magánnyomozót a legfiatalabb McIntrie lány férje - mérges kígyóval a kezében - arra kényszeríti, hogy kövesse őt a család afrikai birtokára, és nyomozza ki az ültetvényen történő haláleseteket, gyilkosságokat. Lendvay sötét dolgokra derít fényt, többek között arra, hogy a történet idején tisztes nagymamaként viselkedő, legidősebb McIntrie valaha kiirtotta a birtok előző gazdájának egész családját. Most pedig csinos leányunokája művel hasonló dolgokat, ám amíg mindez kiderül, nem kevés meglepetésben lehet része az olvasóknak.
Írta: Könyvtári Intézet

Lőrincz L. László további művei