Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Bohn Andrea Budapest 2009. március 25. 20:36

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Úti célja ismeretlen

Könyvismertető

Bizonyára csalódnak azok, akik az írónő kedvelt hősei bravúros nyomozásainak egyikét szeretnék olvasni, jelen kötettel ugyanis a krimiírás királynőjének egy másik arcát ismerhetik meg. A sci-fibe hajló történetben kiváló tudósok tűnnek el rejtélyesen, s az angol rendőrség értetlenül áll az események előtt. Az utolsó eltűnt tudós Thomas Betterton és Jessop nyomozó az ő személyén keresztül próbál a titokzatos ügyek végére járni. - Bár a történet tartogat meglepetéseket, mégsem tartozik az írónő legsikerültebb munkái közé.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei