Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Tizenhárom rejtély

Könyvismertető

Miss Marple csendes, vidéki házában vendégeket fogad. Az esti félhomályban a kandalló barátságos tüzénél kellemes társalgás folyik; a vendégek megoldatlan rejtélyeket próbálnak kibogozni. Mindenki elmond egy-egy történetet, amelynek csak ő ismeri a megoldását, a többiek nem. A játékot kis logikai tornának szánják, kíváncsian arra, ki az, aki legjobban meg tudja közelíteni az igazságot. A tizenhárom rejtelmes - mérgezésről, baljós légkörű ligetről, halálos tengerparti fürdőzésről, halált hozó virágról, láthatatlanná váló végrendeletről stb. szóló - eset feszült, izgalmas légkört teremt, de a társaságban csak egyetlen ember akad, aki - miközben csendben kötöget és St. Mary Mead csip-csup dolgairól példálózgat, - a legbonyolultabb esetben is megoldást talál: a kedves, idős hölgy, Miss Marple.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei