Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Rosemary Uppony 2017. március 25. 06:55
elvesztette Justh Zsigmond Városi Könyvtár Orosháza március 22. 14:08

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Danielle Steel: Palomino

Könyvismertető

Samantha nemcsak gyönyörű (kiváltképp aranyszálakkal ékes ezüst színű haja vonja magára a férfiak tekintetét), de igazi egyéniség is, aki joggal arat sikert mind szakmájában (hirdetési szakember), mind a szerelemben. Még akkor sem esik kétségbe, amikor férje, a televíziós sztárriporter elhagyja. New Yorkból Kaliforniába költözik, és a farmer-élet szépségeivel kárpótolja magát. Itt, nyugaton ismerkedik meg a végzetes szerelemmel, a nagy szenvedéllyel is, egy csodálatosan férfias cowboy képében, akivel úgy vívja meg a nemek nagy csatáját, hogy abból mindketten győztesként kerülnek ki, leküzdve még Samantha csaknem halálos sérülését (lovaglás közben apró darabokra törik a csodanő gerince) is.
Írta: Könyvtári Intézet

Danielle Steel további művei