Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv elveszett!

elvesztette Fejér György Városi Könyvtár Keszthely 2012. április 11. 14:02

Elvesztenéd te is?

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, és indíts útjára egy újabb példányt!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Robin Cook: Vektor

Könyvismertető

Robin Cook legújabb orvosi thrillerjének főszereplői - Jack Stapleton és Laurie Montgomery, kórboncnokok - a szerző Kromoszóma című regényéből (9721157) - már ismerősek lehetnek az olvasóknak. Ebben a történetben a két orvos Jason Pappairis, szőnyegnagykereskedő holttesetét vizsgálva megállapítja, hogy a megboldogult egy igen különös és ritka betegség, a tüdőlépfene áldozata lett. Ezt követően egy megcsonkított holttestet szállítanak a kórházba, a fiatalon elhalt férfiról kiderül, hogy hasonló betegségben szenvedett, valamint az is bebizonyosodik, hogy az Árja Népi Hadsereg antiszemita nézeteket valló csoportjának a tagja volt. A túlbonyolított történetből lassan kiviláglik, hogy a Vektor, valójában egy különleges kromoszóma, amely képes - különösebb külső beavatkozás nélkül - az egyik szervezetből a másikba eljuttatni a tüdőlépfene néven ismert halálos fertőzést. A hátborzongató események hátterében, Jurij, az Oroszországból Amerikába települt zsidógyűlölő, örült férfi áll, aki a biológiai fegyvereket előállító oroszországi gyárban szerzett tapasztalatait kamatoztatja most Amerikában.
Írta: Könyvtári Intézet

Robin Cook további művei