Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította.
Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik.
A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
 
Tájékoztatjuk, hogy a konyvtar.hu oldal fejlesztését, frissítését, beleértve a könyvtárakról szóló információkat, a Könyvtári Intézet leállította. Az oldalon található "veszíts el egy könyvet szolgáltatás" működik. A könyvtárakkal kapcsolatos hiteles adatok a Könyvtári Intézet honlapján üzemelő Magyarországi Könyvtárak Adatbázásában érhetőek el. Könyvtári Intézet
Felhasználó:
Jelszó:

Eszközök

Ha regisztrálsz, saját polcaidra teheted a könyveidet, jegyzeteket írhatsz hozzájuk, megkeresheted, melyik a legközelebbi könyvtár, ahonnan ki tudod őket kölcsönözni. Mi több, közösen is építhetsz könyvespolcot barátaiddal, kollégáiddal.
 

Ez a könyv még nem veszett el

Veszítsd el ezt a könyvet!

Töltsd ki az elvesztési nyilatkozatot, veszítsd el a könyvet, és te is részese leszel a nagy könyvelvesztő játéknak!

Szólj hozzá a könyvhöz

Hozzászólás írásához jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál, itt megteheted.
Még nem érkeztek hozzászólások. Légy te az első!

Agatha Christie: Találkozás a halállal

Könyvismertető

A bűnügyi regény színhelye a jeruzsálemi Hotel Solomon; a szereplők egy társasutazás résztvevői. Egy különös amerikai család hívja fel magára a többiek figyelmét. Az anya, Mrs. Boynton, idős, csúnya, betegesnek látszó nő és idősebb fia, Lennox, valamint annak családja (felesége, két lánya és fia) mindenhova együtt mennek; az anya, mint egy zsarnok, hipnotikus erővel irányítja családja minden tagját. Váratlan esemény zavarja meg a kellemes utazást: Mrs. Boynton hirtelen meghal, valaki fondorlatos módon megölte. Szerencsére a társasutazás egyik tagja Hercule Poirot, aki a tőle megszokott zsenialitással megoldja a rejtélyt.
Írta: Könyvtári Intézet

Agatha Christie további művei